Social Media  

   

Hoofdbestuur VVLK.

* m.i.v 16 oktober 2017  is er na de A.L.V. een wijziging in de samenstelling van het hoofdbestuur. 

Het bestuur zal het financieel en organisatorisch kader scheppen om voetbal bij VVLK mogelijk te maken en vorm en inhoud te geven. Het bestuur laat zich ondersteunen en adviseren door commissies. Het bestuur heeft oog voor en zet zich in voor de vrijwilligers, zodat ook zij plezierbeleven in hun werk voor de vereniging.Het bestuur streeft ernaar de leden te betrekken bij verenigingstaken waarbij ze hun eigen verantwoordelijkheid hebben en kennen.
Het bestuur zorgt dat er naast het voetbal periodiek activiteiten zijn om de binding tussen de (jeugd) leden en de uitstraling naar de gemeenschap te verbeteren.
Een kwalitatief goede en veilige accommodatie is noodzakelijk voor verantwoorde sportbeoefening; de vereniging zorgt in samenwerking met de gemeente voor een kwalitatief hoogwaardige accommodatie.
DAGELIJKS BESTUUR
De voorzitter vormt samen met secretaris en penningmeester het dagelijksbestuur (DB). Het DB is verantwoordelijk voor het managen van de vereniging.
 
De samenstelling is als volgt:
 
Funtie Naam    
WP Telefoon 
Mail
Voorzitter Geert Keukens Leuth 024-6632891 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Henk Klomberg  Leuth  06-29076025  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Gerben van Eck Leuth 024-6632973 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugd commissie Theo Reijnen Leuth 024-6633245 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technisch co├Ârdinator Guydo Mulder Leuth 024-6632727 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
clubhuis commissie Riette Pluk Leuth 024-6632830 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderhoud /materiaal Richard Verheijen.
Leuth 024-6632590 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
 
   

Total Club Voetbalactie  

<

TOTAL Club Voetbalactie

Bezorg onze club
meer inkomsten

 
   
© Gesa Consultancy