Gasten  

We hebben 11 gasten en geen leden online

   

Social Media  

   

Sponsorkliks  

Steun VVLK en bestel via

licht 100 100

   

Contributie

De contributie voor het seizoen 2019–2020 bedraagt per 1 juli per jaar: (De contributie bedragen worden jaarlijks aangepast met de Consumenten Prijzen Index -CPI)  M.i.v. het 1e kwartaal 2020 zijn met instemming van de ALV de contributie bedragen verhoogd.  De nieuwe contriburie bedragen vind je hieronder.

leeftijd 13  € 142,=

leeftijd 16  € 166,=

leeftijd 18  € 194,=

leeftijd 6    € 126,=

stil lid  € 56,=

Senior lid € 42,75

Bedragen worden per kwartaal automatisch geincasseerd.

 

Bedragen zijn dus inclusief wasgeld en kledingbijdrage (zie bladzijde 19). De meetrainers betalen na 1 maand “gratis” trainen een contributie van € 14,= per kwartaal die gelijk is aan de contributie voor een stil lid. Zodra de meetrainers in competitieverband gaan spelen gaan zij ook het bovengenoemde bedrag van € 26,50 per kwartaal betalen. Op 1 oktober wordt aan de hand van de leeftijd de contributie vastgesteld waarbij 1 augustus van het betreffende jaar de peildatum is voor de leeftijd.

De contributie wordt per machtiging per kwartaal en vooraf aan de vereniging voldaan. Leden die nog geen machtiging hebben kunnen deze afhalen bij de penningmeester. Leden die om wat voor een reden dan ook geen machtiging wensen af te geven dienen de penningmeester hiervan op de hoogte te stellen en de contributie maandelijks over te maken t.n.v. Voetbalvereniging VVLK te Leuth o.v.v. contributie plus naam lid. Nieuwe leden ontvangen bij hun inschrijvingsformulier automatisch een machtiging.

 

De gemeente Groesbeek geeft een tegenmoetkoming in de kosten als u een minimuminkomen heeft.  Speciaal daarvoor is de regeling Minimaregeling Doe Mee ! Klik hier voor de voorwaarden.

Beëindiging lidmaatschap en ledenmutaties

Leden die tijdens het seizoen het lidmaatschap opzeggen betalen t/m het einde van het voetbalseizoen (dit loopt van 1 juli tot en met 30 juni) de contributie. Opzegging kan alleen aan het einde van het voetbalseizoen en voor 1 juni , behoudens bijzondere omstandigheden zoals bijv. overlijden en verhuizing. Als men het lidmaatschap wil opzeggen dan dient dit schriftelijk te gebeuren bij de secretaris :

 
Henry Hoogenbosch
Margrietstr 1
6578 AW Leuth
telefoon : 024-6632127

e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijfformulier lidmaatschap VVLK

Machtiging automatische incasso

 

   
© Gesa Consultancy